03.05.2024
П`ятниця,03:13
Вітаю Вас Гість

Накладні вії: види, догляд, як приклеїти і зняти

Накладні віїЗагадковий таємничий погляд, сяючі очі, обрамлені густими віями - чи це не мрія кожної жінки? Однак якщо вії світлі, рідкі або недостатньо довгі навіть дорога, якісна туш не завжди може врятувати ситуацію. Тим не менше, вихід є. Технологія нарощування вій вперше була придумана в Голлівуді, але в найкоротші терміни облетіла весь світ, завоювавши популярність серед жінок усіх соціальних рівнів. Адже виглядати красиво однаково важливо і для офіціантки, і для офіс-менеджера, і для представниць богеми, а накладні вії необов'язково навіть фарбувати - все одно вони виглядають вражаюче.

Як вибрати накладні вії

Найбільш доступним і поширеним способом, до якого вдається безліч красунь з усього світу, є наклеювання накладних вій. Плюси цього методу очевидні:

  • відносно низька ціна;
  • простота фіксації;
  • ефектний вигляд;
  • можливість багаторазового використання.

Вибір штучних вій не так простий, як здається на перший погляд. По-перше, дуже важливо правильно підібрати довжину і колір вій, щоб вони виглядали максимально природно. Вибирати накладні вії рекомендується за призначенням. Для вечірніх заходів підійдуть чорні вії: в приглушеному вечірньому світлі, обрамлені красивим макіяжем, вони будуть доповнювати образ, надаючи погляду виразність. Для повсякденного використання слід вибрати більш натуральний відтінок, на тон світліше свого. Однак у цьому випадку рекомендується і макіяж підбирати відповідно: більш природних, натуральних відтінків.

Те ж правило справедливо і при виборі довжини. Дамам, які віддають перевагу непомітний, природний макіяж підійдуть короткі (надають швидше обсяг, ніж довжину) або вії середньої довжини. А ось до вечірнього виходу можна підібрати і довгі вії. Любителькам родзинки в своєму образі припадуть до смаку накладні вії з додатковими прикрасами (наприклад, намистинками, мікроскопічними метеликами, сердечками і так далі) або різнокольорові (іноді можна знайти вельми екзотичні відтінки - від сріблястого до яскраво-рожевого або блакитного).

Як треба приклеювати накладні вії

Як приклеїти накладні вії

Для того щоб зафіксувати вибрані вії необхідний, в першу чергу, спеціальний клей: чорний або прозорий. Чорний клей виглядає як підведення і додатково підкреслює погляд, однак деякі марки цього кольору після висихання знову стають прозорими. Вибравши чорний клей, потрібно пам'ятати, що макіяжу доведеться приділити трохи більше часу, зокрема - скористатися не тільки тушшю, але і тінями.

Процедура наклеювання накладних вій складається з декількох етапів:

  • 1. Смужку накладних вій заздалегідь прикласти до віку, щоб підігнати розмір (занадто довгу можна трохи підрізати: зробити це, коли вії вже наклеєні, трохи складніше).
  • 2. Іноді накладні вії підготовлені до наклеювання заздалегідь, тобто на їх основу клей нанесений вже виробником. Якщо це не так, то необхідно нанести тонку смужку клею на основу накладних вій.
  • 3. Скориставшись пінцетом прикріпити смужку вій до століття. Починати необхідно з зовнішньої частини століття, поступово розподіляючи смужку вій до куточка ока. Дуже важливо стежити за нахилом закріплених вій, а також за рівномірністю їх розподілу. Підправити накладні вії або видалити надлишки клею можна за допомогою зубочистки. Нею ж перевіряють наскільки зафіксувалися вії.
  • 4. Повторити те ж саме з другим століттям. Важливо, щоб вії були наклеєні однаково на обох очах: тільки в цьому випадку вони будуть виглядати акуратно і природно.

Накладні вії пучками

Накладні вії дозволяють не тільки зробити погляд більш красивим і виразним, але й скорегувати форму ока. Для цієї мети використовують пучки накладних вій: вони менш помітні, ніж ціла смужка, виглядають більш природно і натурально, і їх наклеювання дещо простіше.

Пучки складаються з декількох війок, скріплених між собою. Для їх фіксації також використовується клей і пінцет. Дуже ефектно виглядають пучки вій, наклеєні на зовнішній кут століття: це робить погляд більш глибоким. Проте використовуючи цей метод, слід робити плавний перехід між більш довгими віями в куточках очей і своїми, більш короткими віями.

Можна наклеювати вії по одній штучці. Це набагато більш копітка робота, однак результат буде практично не відрізняється від власних вій, та протримаються такі вії значно довше. Це пояснюється тим, що наші власні вії досить недовговічні: вони живуть всього кілька місяців. Наклеюючи вії поштучно, їх прикріплюють по одній до «живої» вії. Отже, коли «жива» випаде, з нею разом випаде лише одна штучна вія, а не цілий пучок.

Як правильно знімати накладні вії

Як доглядати за накладними віями

Для того щоб накладні вії не падали, потрібно дотримуватися кількох простих правил:

По-перше, необхідно оберегти їх від механічних пошкоджень. Іншими словами, не можна терти очі або спати, уткнувшись обличчям у подушку.

По-друге, слід уникати косметичних засобів, що містять масла. Максимум, що можна собі дозволити власницям накладних вій - це засоби для зняття макіяжу, але і в них не повинно міститися масел і жирних текстур.

по-третє, фіксуючи накладні вії, слід використовувати якісні матеріали. Це не тільки продовжить термін служби наклеєних вій, але і допоможе уникнути алергічних реакцій або роздратування.

Проте, незважаючи на всі обережності, накладні вії рано чи пізно відклеяться, тому краще зняти їх заздалегідь, щоб не опинитися в незручній ситуації. Коротше всього термін життя смужки накладних вій: вони не прослужать довше кількох днів. Пучки і окремі вії залишаються приклеєними трохи довше. Перевірити, наскільки міцна фіксація, можна за допомогою зубочистки: достатньо лише обережно доторкнутися до підстави приклеєних вій і злегка поворушити.

Як зняти накладні вії

Знімати накладні вії просто: достатньо злегка зачепити смужку з одного краю, і вона легко відклеїться. Пучки можна зняти при вмиванні: необхідно всього кілька інтенсивних кругових рухів. Можна також скористатися косметичними маслами. Якщо змазати місце фіксації маслом і залишити на деякий час, то вії легко відклеяться.

Накладні вії можна використовувати повторно. Для цього необхідно промити їх у теплій мильній воді, видалити зубочисткою залишки клею з підстави смужки вій, очистити від можливих забруднень самі вії, висушити і скласти в контейнер, в якому вони лежали при покупці.

Макіяж з накладними віями

Макіяж тих дам, які використовують накладні вії, трохи відрізняється від звичайного. Розглянемо докладніше два варіанти макіяжу.

Повсякденний макіяж з накладними віями практично такий же, як звичайний. Є лише один невеликий секрет. Для того щоб всі вії - і власні, і штучні - виглядали природно, можна скористатися звичайною столовою ложкою. Її потрібно прикласти до століття опуклою стороною, щоб злегка підняти ряд вій, і лише після цього фарбувати. Замість ложки може підійти будь-невеликий округлий предмет.

Святковий макіяж вимагає трохи більших зусиль. Який би клей не використовувався при фіксації, лінію зростання вій потрібно підкоригувати. Для цього підійде олівець або рідка підводка. Не варто зловживати тушшю: накладні вії і так будуть виглядати дуже ефектно, додатковий обсяг або довжина підкреслять їх ненатуральність. А ось нехтувати тінями не рекомендується: вони не тільки завершать образ, але і трохи «відтягнуть на себе увагу від накладних вій.

Накладні вії допоможуть добре виглядати жінкам з будь-якими природними даними, з їх допомогою можна створити ефектний вечірній образ. Догляд за накладними віями не складе великої праці, якщо все виконувати правильно, не терти їх і не змащувати маслом.

Всього коментарів: 0
avatar