30.04.2024
Вівторок,09:32
Вітаю Вас Гість

Як виглядають ваші коліна і лікті

Коліна і ліктіШвидше за все, ви багато уваги приділяєте зволоженню шкіри обличчя і тіла. Але чи можете ви сказати, що ваші коліна і лікті отримують не менше турботи і догляду. А коли на дворі літо, і ці частини тіла майже весь день оголені? Короткі спідниці, блузки без рукавів, шорти - може викинути все це і не робити проблем з темних і сухих поверхонь ліктів і колін. Знали б ви, скільки жінок йде по цьому шляху, ховаючи ненависні шорсткі і темні ділянки шкіри під одягом. Адже проблему можна вирішити інакше, просто і напевно повернути шкірі колишню привабливість.

Основні причини некрасивих колін і ліктів

Лікті і коліна починають погано виглядати, коли за ними доглядати забувають тривалий час. До сухості і потемніння шкіри призводить тривале опромінення сонцем. А згадайте дитинство, чи часто ви падали, здираючи шкіру з колін і ліктів. Дитячі травми дають про себе знати, коли ви стаєте старше. До потемніння шкіри призводить прийом деяких лікарських препаратів або шкірні захворювання. Не зайвим було б пройти медичне обстеження.

Поради по догляду за колінами і ліктями

Сухі і грубі коліна і лікті здатні зіпсувати настрій не на один день, не дозволяйте їм таку розкіш, зберігайте шкіру м'якою, гладкою і зволоженою.

  • Очищайте шкіру на ліктях і колінах так само ретельно, як і на інших частинах тіла. Обов'язково робіть це при митті рук і ніг за допомогою скрабу або пемзи, обережно обертальними рухами, видаляйте грубу шкіру, скупчення бруду і жиру.
  • Наносите на зазначені області тіла рясний шар зволожуючого крему. Використовуйте зволожувач після очищення скрабом або пемзою. Зробіть це регулярною процедурою. Для зволоження і пом'якшення колін і ліктів можна також наносити оливкову олію або розчин вітаміну Е в олії, але обов'язково після очищення шкіри.
  • Сік лимона і лимонна шкірка - прекрасний натуральний освітлювач шкіри. Наносьте його на коліна і лікті, щоб позбутися від темних плям. Просто намажте соком, потримайте кілька хвилин, після чого змийте. Ця процедура не тільки освітлить шкіру, але і зробить її більш гладкою.
  • Раз чи два в місяць очищайте шкіру ліктів і колін крупною сіллю, змоченою теплою водою. Потріть постраждалі ділянки шкіри, після чого промийте і змажте зволожуючим кремом. Будьте обережніше з цим натуральним засобом, воно не рекомендується для чутливої шкіри.
  • Сонцезахисний крем наносите на коліна так само часто, як на лице або руки. Це допоможе запобігти сухість, тріщини і потемніння шкіри на колінах і ліктях.

Догляд, догляд і ще раз догляд. Тільки тривала щоденна турбота допоможе зберегти здорову, м'яку і гладку шкіру на ліктях і колінах.

Всього коментарів: 0
avatar