03.05.2024
П`ятниця,11:45
Вітаю Вас Гість

Маски для шиї - чудовий результат

Маски для шиїБагато жінок люблять купувати косметичні засоби і балувати себе, наприклад, відвідуванням салону краси. Але літо і осінь - це такий час року, коли повно свіжих ягід, овочів і фруктів. Необхідно використовувати сприятливі можливості родючого сезону і готувати для себе натуральну косметику не тільки для обличчя, але і для шиї. Дуже часто, доглядаючи за своїм обличчям, жінки забувають про це, дуже важливій ділянці шкіри. А адже неохайна старіюча шия здатна видати ваш вік і навіть додати до нього 5 років. Зробити шию стрункою допоможуть фізичні вправи, а повернути їй молодість і красу - маски для шиї з натуральних продуктів.

Картопляна маска з яйцем і медом

Відварити дві середніх картоплини і приготувати з них кремоподібна пюре з молоком, невеликою кількістю меду і яєчним жовтком, вбити в отриману масу 1 ч. л. гліцерину. Трохи остудити, щоб було комфортно для шиї, покласти на марлю або бавовняну серветку і обернути шию. Зверху вкрити поліетиленовою плівкою, зафіксувавши край. Залишити хвилин на 20, поки маска повністю не охолоне, після цього змити теплою водою. Повторювати процедуру 1 раз на тиждень, у перерві використовувати для догляду за шиєю інші склади.

Парафінова маска

Тепла маска для шиї з парафіну готується на водяній бані. Вам буде потрібно 2 ємності: одна з водою, інша, меншого розміру - суха. У велику ємність наливається вода і нагрівається до кипіння. Суха ємність з шматочком парафіну опускається у воду і плаває в ній, поки парафін не розплавиться. Стежте, щоб парафін не намок. Остудіть маску до температури тіла, можна перевірити ліктем, як ванну для купання малюка. Нанесіть теплий парафін на шию і дайте йому затвердіти, після цього зніміть парафінову кірку. Перед нанесенням маски шкіра шиї повинна бути сухою, тому промокніть її паперовим рушником. Парафінові маски для шиї робіть протягом 2,5 місяців по 1 масці на тиждень, тобто всього 10 масок. Після цього зробіть перерву на 3 місяці курс можна повторити.

Після видалення парафіну можна зробити живильну маску, наприклад бананово-сметанную або на основі оливкової олії з яйцем і медом. Якщо парафін видаляється з працею, перед нанесенням живильної маски дочистьте шкіру рослинним маслом.

Маска з вівсяних пластівців

? ст. геркулеса " залити такою ж кількістю молока, довести до кипіння і варити 10 хв, остудити до температури трохи вище, ніж у тіла, втерти в суміш 1 ст. л. меду і рясно змастити шию. Після повного охолодження змити маску теплою водою.

Маски для шиї з рослинних олій

Рослинна олія (наприклад, оливкова, лляна, мигдальне, волоського горіха) трохи підігріти. Змочити олією тонкий шар вати і обернути їм шию. Зверху закрийте плівкою і оберніть рушником. Хвилин через 20 змийте теплою водою масло і добре промокніть шкіру паперовим рушником.

А наостанок дві поради: По-перше, наносити маски для шиї на добре очищену шкіру; по-друге, постарайтеся, щоб близькі люди, особливо коханий чоловік, не бачили вас за цим заняттям (не кожному сподобається, як це відбувається), покажіть їм лише блискучий кінцевий результат.

Всього коментарів: 0
avatar