02.05.2024
Четвер,03:55
Вітаю Вас Гість

Лазерне видалення рубців

Видалення рубцівІснують всілякі причини, за якими будь-яка жінка захотіла б позбутися рубців і шрамів на деяких ділянках шкіри. Лазерне видалення рубців допоможе позбутися практично від будь-якого типу шрамів, але діє значно ефективніше. Перш ніж зважитися на операцію слід все ж таки дізнатися, що це таке, наскільки болісно, скільки часу займе операція, і який період реабілітації потрібно після впливу лазера. Цілком ймовірно, що вам доведеться зіткнутися з якимись обмеженнями під час відновлювального періоду, чи потрібен додатковий догляд за шкірою.

Процес лазерного видалення шрамів

Лазерне видалення рубців і шрамів є найбільш безпечною і ефективною операцією Ви можете видалити рубці і шрами на будь-якій ділянці шкіри, якщо вважаєте, що вони вам заважають. Важливо знати, що на загоєння наслідків проведеного лікування вам буде потрібно два дні. Причому підлягає відновленню, головним чином, ту ділянку шкіри, який піддався впливу лазера.

Лазерна операція є однією з найменш інвазивних (проникаючих всередину) процедур, у порівнянні з іншими косметичними операціями, вона впливає тільки на поверхню шкіри. При цьому лазерне видалення рубців - одна з небагатьох операцій, яка пов'язана лише з дуже незначним ризиком ускладнень та небажаних побічних ефектів, на відміну від інших подібних процесів.

Лікар, який буде виконувати операцію, направити лазерний промінь на ту ділянку шкіри, де ви хочете видалити шрам або рубець. Лазер буде випромінювати невеликі імпульси світлової енергії, що потрапляють на шкіру. Ви можете відчути невелике печіння під час операції, не більше того.

Відновлення після операції

Не дивлячись на те, що видалення рубців і шрамів лазером - безпечна і практично безболісна операція, на вашій шкірі, в області впливу лазера, з'явиться почервоніння, невелика припухлість і легкі хворобливі відчуття. Відразу ж після операції ви можете продовжувати свою звичайну життєдіяльність, але вам мають незначні обмеження.

  • Уникайте тривалого перебування на сонці.
  • Видалення рубців на обличчі, особливо на великій області, вимагає обмежити використання косметичних продуктів на нетривалий час.
  • Дуже істотно пам'ятати про те, що ділянка шкіри, на якому проводилося видалення рубців лазером, піддався хоч і невеликого, але все-таки хірургічного втручання. Тому тримайте цю область як можна більш чистим з точки зору гігієни.

чи Відомий вам більш простий спосіб, ніж лазерне видалення рубців? Це проста, ефективна і практично безболісна операція. Виконується вона прямо в кабінеті лікаря, не потрібно спеціально викроювати час, наприклад, йти у відпустку або щось в цьому роді. Лазерна операція поверне вам красиву і здорову шкіру, якою вона і була раніше.

Всього коментарів: 0
avatar