20.04.2024
Субота,01:45
Вітаю Вас Гість

Секрети краси японок природні і натуральні

Секрет краси японокЯпонські жінки вражають своєю унікальною красою. Секрети краси японок полягають в їх шкірі, волоссі і неповторною мініатюрності, до того ж, вони завжди доглянуті і виглядають чудово. Дивно, але японська жінка витрачає на щоденний ранковий макіяж і зачіску до 3-х годин.

Не кожне чарівне створіння жіночої статі здатне на такі подвиги. Але дещо з традиційних японських процедур ви можете використовувати в повсякденному догляді за собою коханою.

Повірте, результат буде вражаючий!

Мініатюрна фігура

Маленькі і витончені японські жінки зберігають стрункість протягом усього життя. Вони домагаються такого результату зменшенням кількості їжі, що з'їдається. Японки використовують для їжі маленькі тарілки, тому виникає ілюзія, що їжі на них багато. І хоча Біг Маки не обійшли Японію стороною, секрет краси японок в тому, що жінки в цій країні, як і багато років тому, віддають перевагу традиційну японську їжу на основі дасі ( бульйон з морської капусти комбу і рибних пластівців). На основі цього бульйону готується знаменитий низькокалорійний суп місо (з пастою з соєвих бобів), регулярне вживання якого покращує травлення.

Поліпшенню метаболізму сприяють також гарячі ванни, рекомендовані кожен день на ніч, вони покращують травлення і сприяють спалюванню калорій. Цьому ж сприяє вживань овочів, приготованих на пару, замість холодних овочевих салатів. Існує також спеціальна техніка масажу, яка дозволяє зменшити обсяг фігури.

Догляд за шкірою

Звичними для більшості жінок засобами для омолодження та боротьби зі зморшками є скраби і пілінги. Для японок ж секрет краси полягає в тому, щоб зберегти зовнішній захисний шар шкіри, а не видаляти його. Вони наносять на обличчя щодня велику кількість захисних кремів і пудри, і хоча ходити під цією маскою важко, шкіра потіє, стан її зберігається ідеальне.

Інша незвична концепція полягає у вживанні колагену з їжею і напоями, а не у вигляді ін'єкцій та кремів. Японські жінки воліють, щоб колаген діяв зсередини організму.

Для білизни шкіри японки з'їдають велику кількість апельсинів, багатих вітаміном С, який є хорошим антиоксидантом і природним освітлювачем шкіри, за рахунок придушення меланіну. Природним відбілювачем є також оброблений солов'їна послід і варена червона квасоля, які також використовуються для збереження білизни шкіри.

М'якість ніг

Справжній секрет краси японок - м'яка шкіра на ногах, видалення ороговілих клітин з якої проводиться вельми незвичайним способом. Ноги занурюються в басейн, що кишить дрібної чорної рибою-доктором, яка відсмоктує мертві клітини з поверхні ніг своїм беззубим ротом. Шкіра на ногах стає м'якою і гладкою. Особливо рекомендуються такі процедури для хворої шкіри (псоріаз, екзема).

Прямі гладкі волосся

Далеко не кожна японська жінка народилася з красивими прямим волоссям. Але гладкі пряме волосся - це необхідна приналежність, тому використовується хімічне випрямлення, спеціальні шампуні, прасування. Спеціальний комплекс процедур дозволяє досягти стійкого ефекту 4-6 місяців.

Секрети краси японок не завжди пов'язані з природою і традиціями, використовується також нарощування волосся і вій, гелеві нігті. Ці методи з'явилися в арсеналі японської жінки завдяки впровадженню високих технологій. Але головне перевага віддається все-таки натуральним природним способам збереження краси та молодості.

Всього коментарів: 0
avatar