20.04.2024
Субота,13:10
Вітаю Вас Гість

Одяг індійських жінок функціональний і комфортний

Одяг індійських жінокГарний макіяж, струнка постать, пряма постава і своєрідна одяг індійських жінок органічно доповнюють один одного. В одязі переважає вільний крій, він не тільки приховує обриси фігури, але і зручний в умовах тропічної спеки. Плечі і ноги максимально закриті, недоречний і глибокий виріз. Крім того, індійська жінка завжди носить білизну. Вона одягається стримано і не зухвало, щоб не привертати до себе зайву увагу з боку протилежної статі. У той же час підкреслена простота крою та натуральні барвисті тканини по-своєму привабливі і не позбавлені витонченості.

Вбрання, плаття, брюки-шарф (українська) дуже типовий не тільки для мусульманських жінок, носять його і індіанки. Шарф, задрапірований на плечах і грудях, приховує ці частини тіла від цікавих поглядів, його можна також використовувати в якості головного убору при вході в храм. Традиційне сарі також широко поширене серед жінок. Воно зручно і практично, не старіє і завжди по фігурі, оскільки не має швів. Сорочка і джинси - одяг індійських жінок рідко включає ці звичні для нас речі.

Шорти і топи, незважаючи на спеку, під забороною. Індійські жінки одягаються скромно і зі смаком. Одяг з натуральних тканин, комфортних і добре всмоктують вологу. Тканина не повинна просвічувати. Навіть туристкам не рекомендується носити відкриті наряди з поваги до місцевих звичаїв і щоб уникнути неприємних непорозумінь. Якщо ви вирішите одягнути національну індійський одяг, приїхавши в цю країну, робіть все правильно. Пройти по вулиці у сарі-спідниці і сарі-блузці без сарі, все одно, що пройти по європейській вулиці в нижній білизні. Вас однозначно не зрозуміють.

Одяг індійських жінок хоча і консервативна, але спідниці індіанки носять. Крій спідниць не облягаючий, довжина максі і міді, в крайньому випадку, не вище коліна. Дуже любимо індійськими жінками наряд ленга чолі, що складається з довгої спідниці, короткою вузькою кофтинки чолі і довгого широкого шарфа. Ленга чолі - чудовий весільний наряд, він візуально покращує фігуру.

У найбільш релігійних районах ви взагалі не зустрінете шкіряних речей. Це пов'язано з національними віруваннями. Взагалі, чим далі від столиці, тим суворіший традиції. Що стосується взуття, вона зручна і легко знімається, оскільки при вході в храм або приватний будинок взуття доводиться залишати біля порога. Темні окуляри і опушені очі, спочатку це може здатися дивним, але в Індії зоровий контакт з чоловіком розцінюється як запрошення. З цієї позиції все стає зрозумілим і логічним.

У сучасному світі одяг індійських жінок користується популярністю серед мешканок різних регіонів, але найбільш затребувана і функціональна вона у себе на батьківщині.

Всього коментарів: 0
avatar