28.03.2024
Четвер,16:33
Вітаю Вас Гість

Ефективні натуральні маски для нормальної шкіри обличчя

Маски для нормальної шкіриНормальна шкіра прекрасно виглядає і довго не старіє, особливого догляду за собою вона не вимагає. Натуральні маски для нормальної шкіри - це не тільки чудовий догляд, але і приємний бонус за старання. Після масок і без того гарна нормальна шкіра стає просто чарівною. Робити їх не обов'язково часто достатньо 1 разу на тиждень. Склад наноситься невеликим шаром на обличчя на 20-30 хвилин, після чого змивається підкисленою водою або відваром трав, а шкіра пом'якшується живильним кремом.

Як і інші лікувальні засоби маски для нормальної шкіри необхідно чергувати за складом, щоб не викликати звикання. Самі натуральні з них ті, що приготовані своїми руками. Тут вже ви точно будете знати склад і зможете підібрати оптимальні пропорції, відповідні до індивідуальної сприйнятливості вашої нормальної шкіри.

Безліч компонентів, корисних для шкіри обличчя постійно знаходиться під рукою або так близько, що роздобути їх не складе труднощів. Це молоко і кисломолочні продукти, мед, фруктові і овочеві соки і пюре, дріжджі, вівсяна (рисова, пшенична) борошно, рослинні і ароматичні масла. З цих основних компонентів готуються маски.

Дуже ефективні склади на основі трав'яних відварів та рослинних олій з натуральними загусниками (наприклад, вівсяна мука). Їх цілюща дія посилюється додаванням ефірних масел. Спробуйте приготувати маски для нормальної шкіри наступного складу:

  • 1 банан і 2 ст. л. сиру добре розмішати в блендері. Додати 1 ст. л. молока і гарненько збити. Залишити на обличчі на 20 хвилин, після цього змити ледь теплою водою і промокнути обличчя серветкою. В цей склад можна додати 5-7 крапель оливкової або персикового масла.
  • 1 персик подрібнити в блендері, додати мед на кінчику чайної ложки і 2 ч. л. молока. Все гарненько збити і залишити на обличчя на 20-25 хвилин, після чого змити теплою підкисленою водою і осушити паперовою серветкою.
  • Відмінна омолоджуюча маска з картопляного пюре з молоком і огірковим соком в пропорції 1:1:1, накласти на обличчя охолодженої, на 20 хв, після чого змити. В теплий картопляний відвар можна додати трохи олії і потримати в ньому руки. До речі, цю процедуру можна повторювати кожен раз, коли відварюєте картоплю.
  • Змішати в рівних пропорціях полуничний, огірковий, морквяний або яблучний сік і вівсяну борошно до отримання кремоподібній маси. Вийде чудова маска, багата вітамінами і мінералами.

Приготовані на основі дріжджів живильні маски для нормальної шкіри підвищують пружність шкіри обличчя і шиї. Тверді дріжджі розводять молоком чи водою, в них додається яєчний жовток, трохи меду і борошно для додання кремоподібної консистенції. Відвари ромашки, липи, череди з персиковим, оливковою, рожевим, лавандовим маслом все з тими ж загусниками з борошна також чудово живлять нормальну шкіру.

Використання натуральних і доступних продуктів дозволить вам підібрати власні унікальні маски для нормальної шкіри, і підтримувати шкіру особи з їх допомогою в красивому і здоровому стані.

Всього коментарів: 0
avatar