20.04.2024
Субота,16:17
Вітаю Вас Гість

Друге підборіддя: причини виникнення

Друге підборіддя причиниДругий підборіддя з'являється не миттєво: сьогодні ще немає, а завтра замість чіткої лінії підборіддя з'являється провисшая складка. Можливо, хтось, просто не звертав уваги на контур обличчя, і дозволив підборіддя подвоїтися. Другий підборіддя, причини виникнення якого можуть залежати або не залежати від вас, є справжньою проблемою, більшість людей прагне позбавитися від нього, деякі навіть погоджуються на пластичну операцію. Основною причиною утворення другого підборіддя є ожиріння, але існує безліч інших причин, які не мають до цього жодного відношення.

Старіння шкіри

Старіння не залежить від накопичення жирів і стає причиною провисання шкіри підборіддя, що від вас не залежить. Організм старіє, кістки стають крихкими, слабшають м'язи, сповільнюється обмін. Шкіра втрачає свою еластичність і здатність охоплювати щелепу, звисає вниз під дією сили тяжіння. Вікові причини другого підборіддя не можна виключити повністю. Можна спробувати уповільнити цей процес безліччю доступних способів: використанням спеціальної антивікової косметики, вживанням комплексу вітамінів і мінералів і навіть пластичною операцією, якщо для вас це необхідно.

Неправильна постава

Більшість людей у повсякденному житті не звертають уваги на свою поставу. Вони сутулят спину і нахиляють голову, особливо, якщо цілий день були зайняті монотонною працею. Коли це відбувається практично щодня, м'язи передньої частини шиї слабшають, їх стан стає причиною появи другого підборіддя. Якщо ви хочете позбутися від подвійного підборіддя, постарайтеся виправити поставу. На відміну від попередньої причини, поліпшення постави доступно кожному. Не важливо, чим ви зайняті, сидите, стоїте або ходите, подбайте про те, щоб ваш хребет був прямий. Офісний стілець повинен підтримувати спину, а не змушувати горбиться. Правильна постава дуже важлива для здоров'я, тому не пошкодуйте зусиль, в майбутньому вони окуплять себе хорошим самопочуттям.

Спадкові причини

Генетична схильність відіграє велику роль і є причиною формування другого підборіддя. У кого-то випадає волосся, інші схильні до раннього старіння, багато схильні до повноти, а деякі люди успадковують схильність до утворення другого підборіддя. Або ж у спадок передається хороший апетит, і, як наслідок, ожиріння, а разом з ним і друге підборіддя.

Другий підборіддя не є достоїнством або предметом гордості, він з'являється поступово. Якщо вас турбує ця проблема, постарайтеся виключити хоча б незалежні від вас причини його виникнення.

Всього коментарів: 0
avatar