18.04.2024
Четвер,05:17
Вітаю Вас Гість

Догляд за шкірою: маски з гліцерином

Догляд за шкіроюЯкщо ви звернете увагу на склад кремів для обличчя, мила і шампунів, то напевно помітите, що в них входить гліцерин. Гліцерин використовується в косметиці з давніх часів і відомий, як натуральний інгредієнт, добре притягує вологу і пом'якшує шкіру. Гліцерин здатний утримувати вологу на шкірі навіть у період літньої спеки. Здатність гліцерину притягувати воду з повітря може бути особливо корисна для дуже сухої і чутливої шкіри. Догляд за шкірою з використанням цього продукту дозволяє глибоко зволожити шкіру, не викликаючи при цьому роздратування. В даний час гліцерин - недорогий і доступний компонент в косметології і в домашніх умовах.

Гліцерин є основою для мила, зволожуючих лосьйонів і кремів, косметики для волосся, креми для гоління. Він створює захисний бар'єр для випаровування вологи з поверхні шкіри. Продається гліцерин в аптеці, ви можете використовувати його для виготовлення в домашніх умовах всіляких масок для шкіри. Слід пам'ятати, що багато не завжди добре, і не виключено, що у великих дозах гліцерин дасть зворотний ефект. Вважається, що гліцерин допомагає вилікувати псоріаз, екзему, зневоднення шкіри. Догляд за шкірою з гліцерином омолоджує і захищає шкіру від пересихання. Гліцерин чудово поєднується з вітамінами, в тому числі і з вітаміном Е.

Маски для обличчя з гліцерином

  • Маску для сухої шкіри приготуйте з гліцерину, нашатирного спирту і меду, взятих по 1 ст. л., плюс трохи більше половини склянки води. Все змішайте і використовуйте замість лосьйону на ніч. Якщо шкіра лущиться, додайте кілька крапель вітаміну А. Зберігайте лосьйон в холодильнику. Їм можна користуватися щодня, навіть при чутливій шкірі.
  • Для нормальної шкіри змішайте 4 частини води і 1 частина гліцерину. На 2 ст. л. суміші додайте 1 жовток. Змажте обличчя і потримайте 10 хв, після чого видаліть маску вологою серветкою і вмийтеся прохолодною водою.
  • Маска для жирної шкіри складається із 100г. горілки, цедра 1 лимона, склянки сметани і 2 ч..л. гліцерину. Суміш нанести на шкіру на 15 хв. Після чого змити вологою бавовняною серветкою.
  • Маску для жирної шкіри можна також приготувати з гліцерину, розведеного водою в соотношении1:3 і білої глини. Воду змішати з гліцерином і потроху вмішувати в розчин білу глину, щоб вийшла кремоподібна маса. Змажте обличчя і витримайте 15 хвилин, після чого змийте бавовняною серветкою, змоченою у воді.

Зволожуючий і омолоджуючий догляд за шкірою з використанням гліцерину допоможе зберегти красу і здоров'я шкіри. Гліцерин продають в аптеках, він просто в застосуванні і має доступну ціну.

Всього коментарів: 0
avatar