25.04.2024
Четвер,11:55
Вітаю Вас Гість

Догляд за нарощеним волоссям без зайвих клопотів

Догляд за нарощеним волоссямНе кожна жінка може відростити довге натуральне волосся, а ось нарощування волосся в сучасних умовах доступно практично кожному. Догляд за нарощеним волоссям не створить додаткових проблем. Доглядати за штучної шевелюрою слід точно так само дбайливо, як рекомендується для натуральних волосся. Однак більшість жінок, знаючи, що випали волоски знову відростають, не дуже-то з ними не церемоняться. А недбало висмикнутий штучний волосся сам не відновиться, тому доведеться дотримуватися правила по догляду за нарощеними волоссям, щоб продовжити термін їх служби. Ось основні з цих правил.

Гігієнічний догляд за нарощеним волоссям

Містити волосся необхідно в чистоті, бруд і піт призводять до їх сплутування. Це може трохи ускладнити догляд за нарощеним волоссям. Тому перед миттям волосся після басейну або тренування рекомендується їх акуратно розчесати. Для миття використовуйте хороший шампунь. Змочувати волосся слід поступово, велика кількість води може призвести до набухання і сплутування сухого волосся. Найбільше ця особливість характерна для штучних волосся низької цінової категорії.

Прийоми догляду за нарощеним волоссям

Укладка

Розчісуйте волосся м'якою щіткою, починаючи від кінчиків, рухами зверху вниз. Не смикайте волосся, розплутувати їх м'яко. Нагрівання згубно для штучного волосся, воно скорочує їхнє життя, тому щипці, випрямлячі та фен не включають догляд за нарощеним волоссям. Краще всього дати їм висохнути природним способом.

Заняття спортом і сон

Купальна шапочка захистить штучні волосся від солі і хлору під час купання. Рекомендується також збирати волосся у хвіст під час плавання або спортивних тренувань.

Що стосується сну, перед тим як лягти в ліжко волосся необхідно повністю висушити. Щоб вночі волосся не путались, рекомендується їх чим-небудь обернути, наприклад, хусткою або шарфом, або зв'язати пучком.

Засоби по догляду за волоссям

Догляд за нарощеним волоссям за допомогою косметичних засобів також має свої особливості. Наносьте на волосся мінімум доглядають коштів, трохи кондиціонера і тільки. Кондиціонер повинен бути якісним, а продукти по догляду за волоссям - не містять спирт. Спирт висушує волосся і робить їх ламкими. Волосся не слід фарбувати і робити хімічну завивку. Подбайте про те, щоб тримати волосся подалі від джерела тепла.

У загальному випадку, догляд за нарощеним волоссям точно такий же, як і за натуральними. Єдина відмінність може бути в тому, що він, безсумнівно, більш дбайливий і м'який.

Всього коментарів: 0
avatar